Dignitat Valenciana. #EleccionsJa

29/11/2013 Anit acudirem a la concentració de treballadors i treballadores de #RTVVnoEsTanca a les portes de la televisió valenciana, a #Burjassot. Una nit freda que es va gelar amb el silenci que va deixar Ràdio 9 i va acabar amb el negre de Canal 9 d’aquest matí.

Anavem per tal de testimoniar el nostre suport als treballadors de la radiotelevisió i expressar el nostre rebuig a l’atropellament institucional d’un tancament il.legal i esperpèntic. Una banda de corruptes ha saquejat la televisió valenciana i ha decretat el seu tancament. Al drama de la pèrdua de més de 1.600 llocs de treball, cal afegir el desprestigi institucional d’un govern autonòmic afonat. És necessari convocar eleccions anticipades i retornar la sobirania als valencians.

El Partit Popular no pot eixir indemne d’aquesta situació. Han acabat amb la paciència fins i tot dels seus propis votants. Han traspassat la barrera d’allò que és suportable. Fabra és un president incapaç que ha malbaratat les caixes d’estalvi, el sistema financer valencià, el prestigi del nostre autogovern, la radiotelevisió pública, la sanitat, l’educació i els serveis socials de la Comunitat Valenciana. Un president no triat pels valencians i que està acabant amb la dignitat de la nostra Comunitat.

Els socialistes volem transmetre un missatge d’esperança a tots els treballadors i treballadores de Canal 9 i Ràdio 9. Volem agrair-los la seua professionalitat i el seu bon fer en uns moments difícils per a tots. I volem recordar-los que la seua elegància d’anit i la seua lluita d’aquestes setmanes han servit de molt. Ha servit per a recordar-nos que és important comptar amb un mitjà de comunicació públic i i plural. Ha servit per a recordar-nos que junts podem acabar amb aquesta banda corrupta que ha saquejat la Comunitat. Ha servit per a demostrar-nos que per damunt del ressort polític del PP en la Generalitat estan la passió, la determinació i el tarannà democràtic dels valencians i de les valencianes. No podran res davant d’un poble unit, alegre i combatiu.

1453449_1440571859498988_895174246_n

2 comentarios en “Dignitat Valenciana. #EleccionsJa

  1. Roberto dice:

    Ha sido un verdadero golpe de estado a la democracia y a la sociedad valenciana. Xelo Miralles inauguró Canal 9 en los años 80 y también estuvo presente en su liquidación. Toda una vida liquidada por la nefasta política del PP. Dimisión y elecciones anticipadas ya!!!

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s