Hui és el dia del gos a #Rocafort

Ahir va ser el dia gran de Rocafort, el Crist, i això vol dir que hui és el dia del gos. Un dia laborable en l’actualitat, però tradicionalment dedicat al descans que segueix a les festes majors. Hui no pot faltar l’esmorçarot, el dinar ni el truc de la sobretaula.
Les #FestesMajors2014 han estat tot un èxit de participació. Els clavaris i les clavarieses han treballat de valent tot l’any per que tots i totes puguerem gaudir d’unes festes excepcionals.
L’Ajuntament ha volgut dissenyar unes Festes Majors al abast de tots els veïns. Malgrat que sempre surgeixen problemes i incomoditats (la bruticia als carrers, el soroll de les actuacions…) les festes d’enguany ens han unit un poc més com a poble. Perdre els orígens és perdre l’identitat. A Rocafort les festes majors en honor al Santissim Crist de la Providència ens apropen de colp a la nostra pròpia identitat, als nostres arrels de poble unit i jubilós.
Enhorabona a tots pel vostre treball, especialment als Clavaris i Clavarieses i al regidor Alejandro Marco. Enhorabona al nostre pregoner, José Enrique Ferriols Monrabal, i vixquen les festes majors de 2015!

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s