El PP ha saquejat la cultura a través del Palau de les Arts

13/01/2015. El saqueig del PP als valencians durant 20 anys no té fronteres. Hui descobrim per la Intervenció General de la Generalitat en Anticorrupció que també han furtat en el sector de la Cultura a través del Palau de les Arts, on la seua gerent cobrà comissions per valor de més de 500.000 euros.

Fabra ha defensat Helga Schmidt en reiterades ocasions, i les seues accions són també  responsabilitat del PP: el seu govern la contractà, la manté i avala la seua gestió.

La gestió del PP està esquitxada de corrupció en la seua totalitat. No han saquejat en determinats espais, ho han fet en tot el que han volgut. En la Comunitat no hi ha diversos casos de corrupció, hi ha un que és el Cas PP: estan implicats en tot.

El PP ha permès des de la Generalitat que diferents agents privats es beneficien amb els diners de tots els valencians. El seu temps ha passat, els valencians necessitem gestors responsables amb els nostres diners.

Els socialistes recuperarem per als valencians una cultura plural, de qualitat, sense balafiament ni saquejos i amb protagonisme del valencià.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s