Arguments del PSPV-PSOE: la desastrosa gestió sanitària del PP

  • OCULTACIÓ DE DADES: La policia financera de la Generalitat ha denunciat una infinitat d’irregularitats en la gestió sanitària durant 2013: contractes sense motivació, gasto de personal descontrolat, irregularitats en l’ús de la caixa opaca…
  • MEREIXEM UNA SANITAT MILLOR: Els valencians tenim grans professionals i bons centres sanitaris. Mereixem una millor gestió sanitària per a disposar d’una sanitat pública, gratuïta i de qualitat. Els socialistes apostem per un nou model sanitari que prioritze al ciutadà.
  • PLANIFICACIÓ NEFASTA: El recent trasllat de pacients en el mapa sanitari provocà el caos en diversos hospitals valencians. El PP és incapaç de garantir una sanitat pública, gratuïta i de qualitat per als valencians.
  • ELS VALENCIANS, ELS PERJUDICATS: Mentre el PP defrauda en la gestió sanitària, els valencians paguen el seu desastre de gestió: esperes interminables, massificació de serveis d’urgències, copagaments, repagaments…
  • MENTEIXEN A CIUTADANS I A ÒRGANS DE CONTROL: El govern del PP té tant que amagar que no sols menteixen als ciutadans, també menteixen a òrgans de control: oculten dades per a amagar fraus i irregularitats en lelsos contractes sanitaris. La Generalitat s’enganya a si mateixa.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s