L’escoleta de #Rocafort amplia els seus serveis

03/02/15. Davant la petició reiterada per part dels pares, mares i de l’equip tècnic del centre d’ampliar el personal de treball a l’escola infantil municipal, l’Ajuntament ha posat en funcionament un nou servei de dinamització que possibilita l’adhesió d’una altra persona a l’equip de treball de l’escola que exercirà funcions de reforç en les aules.

La necessitat de crear aquest servei ja es plasmava al projecte de presupostos del consistori per a 2015 que va rebutjar el ple al mes de decembre. El dijous passat 30 de gener, amb 6 vots a favor per part del PSOE i 5 en contra -4 per part del PP i 1 d’IxR-, va quedar aprovada en ple una modificació presupuestària destinada a solucionar aquesta necessitat.

La urgència de posar en funcionament el nou servei de dinamització, va fer que l’Ajuntament prioritzara aquest punt i agilitara els procediments de selecció de l’empresa que s’encarregaria de gestionar-ho.

Finalment es va optar per una empresa que garanteix la contractació de personal local. La selecció de la persona que efectuaria el servei es va realitzar mitjançant un procés de valoració de mèrits entre els candidats de Rocafort proposats per l’empresa i, aquest mateix dilluns, la persona assignada ja ha començat a treballar al centre.

L’escola infantil municipal compta en aquest moment amb sis aules, coordinades per sis tutors amb un perfil professional docent, en les quals els noranta-nou xiquets inscrits estan repartits segons la seua edat.

Gràcies a l’aprovació del nou servei, aquestes sis aules compten ara amb un setè tècnic, igualment format en educació infantil que, entre altres funcions, fa de de suport en les aules més nombroses, ajuda en hores d’entrada i eixida i reforça durant l’horari de “l’escoleta matinera”, servei que ofereix el centre de 8:00h a 9:00h del matí.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s