Més oferta cultural amb molt menys pressupost a #Rocafort

27/02/15. L’actual equip de Govern de #Rocafort ha consolidat una programació cultural de qualitat en un pressupost molt ajustat que l’ha permés prioritzar en altres àrees com servicis socials o educació, reduir el deute o agilitzar el pago a proveïdors sense que l’oferta cultural s’haja vist afectada. L’àrea de Cultura compta amb un pressupost de 106.300 euros per a 2015, aproximadament 70.000 euros menys que en 2010 amb l’Equip de Govern anterior.

Així, l’agenda programada per la regidoria de Cultura i Festes per als pròxims mesos es caracteritza per la diversitat en l’oferta cultural, en la que la gran majoria de les activitats seran gratuïtes perquè tots els rocafortans puguen gaudir d’elles.

A més, l’Ajuntament ha equilibrat la inversió destinada a festes majors i activitats culturals, fent compatible un pressupost adequat per a aquestes celebracions en una oferta cultural de qualitat per a tot l’any.

Aquesta gestió permet mantenir exposicions ininterrompudes en la casa de la Cultura, reforçar les activitats de cine i teatre i continuar apostant per novetats com la ruta de la tapa, la nit dels monòlegs, el concurs de fotografia o el carnaval infantil. A més, el dia del Folk i la Zombi party continuaran en el programa cultural, ja que s’han convertit en referents en la província. També hi ha espai per a la celebració de san Antón i la romeria d’hivern de Santa Bárbara, així com per als dinars populars.

Aquest mes de febrer es tancarà en un viatge a l’estació de Valdelinares i Març s’obrirà en una exposició de pintura i una altra de ventalls, la projecció de la guanyadora de tres premis Goya “8 apellidos vascos”, concerts en el saló d’actes i mostres de dansa. El 26 d’abril serà el cómic Luis Piedrahita el qui actuarà al saló d’actes de la casa de la Cultura amb el seu nou espectacle “El castellano es un idioma loable, lo hable quien lo hable”.

Com assenyala el regidor Alejandro Marco, hem demostrat que els preus més barats no estan renyits en la qualitat. Tan sol cal treballar molt, fer moltes cridades, reunions i, sobretot cal parlar en artistes i proveïdors. En la casa de la Cultura n’hi havia 15 treballadors anys enrere, ara són 6 els que fan tota aquesta feina.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s