Proposem una borsa comarcal d’ocupació social en el Consorci “Pactem Nord”

El nou mapa local que naix de les eleccions del passat 24 de maig confereix al PSPV-PSOE de l’Horta Nord un paper protagonista en el consorci Pactem Nord. Volem que els Ajuntaments recobren el seu protagonisme a través de les Agències de Desenvolupament Local (ADL’s) en el Consorci i que aquest siga un instrument útil i eficaç per a la dinamització de l’ocupació local.

Anem a millorar les eines de coordinació i anem a potenciar una borsa d’ocupació social comarcal de la qual formen part tots els Ajuntaments adherits al Consorci territorial.

És imprescindible assessorar als Ajuntaments en l’engegada de borses d’ocupació que respecten sempre els criteris de publicitat, mèrit i capacitat. Acabar amb el clientelisme polític per sempre, eradicar el amiguisme i el favoritisme, posar punt i final als contractes “a dit” tan freqüents en molts ajuntaments de la comarca, fins ara en mans d’alcaldes del Partit Popular. Tot açò és història: anem a coordinar sinergies perquè fluïsca tota la informació, perquè se sàpia ben baix quins criteris i circumstàncies s’efectuen les contractacions en els Ajuntaments de l’Horta Nord.

Anem a harmonitzar les borses d’ocupació social dels Ajuntaments de l’Horta Nord i anem a impulsar la creació de borses socials en aquells municipis en les quals no existisquen. Els excel·lents resultats obtinguts en moltes poblacions ens animen a multiplicar la seua presència.

Aquesta setmana encetem els primers contactes amb representants dels principals sindicats, amb representació també en el consorci territorial. I parlarem també amb les organitzacions empresarials per a oferir-los nostra col·laboració a través de la borsa d’ocupació social comarcal.

9 de juny, 2015.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s