El ágora: mostra del balafiament del PP a la Comunitat Valenciana

  • QUASI 100 MILIONS D’EUROS EN UN EDIFICI INACABAT I AMB DESPERFECTES: La construcció de l’Àgora és una altra mostra més del balafiament del PP. Un edifici que encara està inacabat, que ja presenta importants desperfectes, i que ha costat quasi 100 milions d’euros de les arques públiques.
  • SOBRECOSTOS, PRÀCTICA HABITUAL DEL PP: Durant anys, el PP ha planificat grans obres i edificis als quals s’han sumat elevades xifres en sobrecostos. De fet, la Ciutat de les Arts i les Ciències comptava amb un pressupost inicial de 300 milions, però va acabar costant 1.000 milions més en sobrecostos. El mateix ha succeït en altres infraestructures com la Ciutat de la Llum o l’aeroport de Castelló.
  • ELS VALENCIANS, ELS PERJUDICATS: Mentre el PP ha balafiat els diners durant anys en aquestes obres faraòniques i en grans esdeveniments ha deixat d’invertir en serveis bàsics per als ciutadans, com són la millora de la sanitat i l’educació pública o el pagament de les ajudes a la dependència. Ara, el Consell que lidera Ximo Puig, està demostrant que canviant les prioritats d’inversió es pot garantir el benestar dels ciutadans.
  • DEU MILIONS MÉS PER A ACABAR L’OBRA: El Consell haurà d’invertir ara deu milions d’euros més si vol acabar i millorar l’estat de l’Àgora. El PP va adjudicar la privatització del servei, però un informe tècnic ha deixat al descobert greus problemes de seguretat, així com goteres i falta de revestiment. De fet, des del Consell ja han assenyalat que “va ser una greu irresponsabilitat adjudicar aquest edifici sense garantir el seu ús”.
  • EL NOU CONSELL ESTUDIA UNA SOLUCIÓ: El Consell estudia ara una solució perquè aquest edifici siga viable i no supose més despesa per a la butxaca dels valencians. Fins i tot es valora que siga l’arquitecte encarregat de fer tot el complex, Santiago Calatrava, qui es faça càrrec d’adequar l’Àgora perquè puga ser utilitzat en condicions de seguretat.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s