Ja estem en festes!

Anit gaudirem del pregó i del pregoner. Juan Antonio Cañamero ens va divertir moltíssim. Una finestra oberta al Rocafort que ens agrada recordar. Quantes anècdotes, quants bons moments. Què divertit quan va desplegar aquell rotllo de paper mentre deia que seria breu!

I com a colofó, l’avanç del vídeo que el Dr. Escudero va gravar en 1980. Una joia per a recordar el Rocafort de fa quatre dècades: el video complet ho podran vore demà diumenge en la Plaça d’Espanya a les 22.00 hores.

Gràcies a tots els que heu treballat de valent perquè el pregó fóra un èxit. Moltes gràcies als que heu dipositat tanta il·lusió i esforç perquè puguem gaudir de les nostres Festes Majors: la Confraria de Santa Bàrbara, les Clavariesses de la Mare de Déu del Roser, Les Clavariesses de la Mare de Déu de la Corretja, els Clavaris i Clavariesses de Sant Agustí, la Junta de Moros i Cristians i la Confraria del Santíssim Crist de la Providència. Sou l’ànima de les Festes Majors. Bones festes a tots i a totes!

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s