La mirada de Ferràn

Ferràn té art, talent i un fum de seguidors. És un actor, dels peus al cap. Conquesta amb la seua senzillesa i diverteix moltíssim. Hui ens ha brindat el seu show “apadrina un valencià” amb una actuació estupenda  en Rocafort. S’ha guanyat al públic, com sempre, amb gràcia i naturalitat. 

Ferràn Gadea, el de Burjassot, s’ha fet un nom propi a colp d’esforç i treball. La seua visió crítica de la política valenciana i dels nostres tòpics alimenta una mirada irònica. És eixa mirada irònica, tan valenciana, tan nostra, la que m’agrada en Ferràn.

image

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s