Vicent Soler, Conseller d’hisenda i fill de Rocafort, ens parla a l’escola d’estiu del model de financiació que vol el PSPV-PSOE per a la Comunitat Valenciana. Som l’única comunitat que creix per baix de la mitjana i no obstant això aportem al sistema per dalt de la mitjana. Som més pobres i paguem més que moltes comunitats més riques.
En els últims dies hem escoltat dir als dirigents del PP de València que si el PSOE vota a Rajoy en la seua investidura ells recolzaran el canvi del model de finançament… Estan en el PP massa acostumats a intentar comprar-ho tot. Però amb el finançament dels pobles i ciutats valencians no es juga.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s