9 d’octubre a Rocafort

 

També a Rocafort  celebrem  el dia de la Comunitat Valenciana. Els xiquets i el poeta Vicent Andrés Estellés han estat alguns dels protagonistes. I també la pólvora, els cabuts, els pallassos de el circ, els tallers de dolços tradicionals, la literatura…

El 9 d’octubre és un dia de festa cívica. Una data per recordar que existeix una via valenciana, un projecte nou per aconseguir ser part de la solució a Espanya. Volem ser un model de convivència i de progrés econòmic. I per aconseguir-ho, hem de trencar els murs de la invisibilitat valenciana.

L’aposta de Ximo Puig per un millor finançament ens ha d’unir a tots els grups polítics. No es tracta d’afavorir el frentisme polític. Es tracta d’aconseguir entre tots un nou marc de finançament més respectuós amb els nostres territoris.
A Rocafort intentem fer les coses bé. Complim els criteris de dèficit i gastem molt per baix de la mitjana. Però volem que a Madrid també se senta la nostra veu. Un millor finançament suposaria un increment de les inversions a Rocafort.

No podem seguir sent l’única Comunitat Autònoma que creix per sota de la mitjana de PIB a Espanya i no obstant açò aporta al sistema per damunt de la mitjana. No és just i no és sostenible en el curt termini. Volem resetear la Comunitat i rebre el tracte que mereixem. En cas contrari, el projecte valencià és inviable.

14563417_10208442787160485_6442017681386998811_n

 

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s