Amunt Sporting!

Aquest matí hem assistit a la presentació dels equips del CF Sporting de Rocafort. Les escoles de futbol són molt més que escoles per a aprendre a jugar al futbol: són espais de convivencia on els xiquets i xiquetes aprenen el valor de l’esforç i del treball en equip. Aprenen a respectar a l’adversari i a comprometre’s. Aprenen a guanyar i també a perdre. El CF Sporting de Rocafort se supera any rere any. Enhorabona a la junta directiva, als pares i mares, a l’equip tècnic i esportiu i a tots els jugadors i jugadores. Us desitgem molta sort i èxits en aquesta temporada. Amunt Sporting!

sporting

 

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s