Les falles, patrimoni de la Humanitat

Hui és un dia per felicitar a les falleres i els fallers i a totes les persones que gaudim d’aquesta festa de tota la Comunitat Valenciana. A Rocafort tenim tres falles: l’Unió, La Llotgeta i La Nova, i un fum de fallers que fan posible aquesta festa tan especial.

L’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) va acordar ahir declarar les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, en la reunió celebrada en la seu de l’ONU en la capital d’Etiòpia.

Hui és un dia de festa i d’alegria que compartim amb tots els fallers. La UNESCO ha valorat les Falles com una expressió de creativitat col·lectiva que salvaguarda les arts i oficis tradicionals, que propicien la comunicació i el diàleg entre els ciutadans.

Es reconeix el valor dels monuments fallers i el de tots els actes al voltant d’esta festa: desfilades de bandes de música, ofrenes florals i esdeveniments culinaris. Estem d’enhorabona!

ximofalles

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s