Estudiar valencià i anglès a Rocafort és més fàcil i més barat

Com ja vam dir en el ple dijous passat, estudiar valencià o anglès a Rocafort és més fàcil (i mes barat) que mai. Ara l’Ajuntament et subvenciona els cursos. Responem a la demanda de molts veïns i veïnes de millora en l’expressió de llengües amb dos cursos de valencià i dos cursos d’anglés.

En tots dos casos les inscripcions caldrà fer-les en el registre municipal a partir del dimecres 4 d’octubre fins al dimecres 11, ambdós inclosos. 

ESTUDIAR VALENCIÀ

En el cas del valencià, en col·laboració amb l’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc, oferim un curs de grau elemental (20 places) i un altre de grau mitjà (20 places). Els cursos començaran el dimarts 17 d’octubre i acabaran el 19 de juny, i es realitzaran en Casa de Cultura: elemental (dimarts de 15 a 17h), i mitjà (dimarts de 17 a 19h).

L’import de cada curs és de 20€. Teniu tota l’informació a la web rocafort.es i a la Casa de la Cultura.

 

ESTUDIAR ANGLÈS

En el cas de l’anglés l’oferta es realitza en col·laboració amb l’acadèmia d’idiomes de Rocafort “The English Studio”. Els destinataris d’estos cursos són estudiants universitaris, de grau superior de formació professional, i desocupats (tots hauran d’estar empadronats a Rocafort).

L’oferta és d’un curs de nivell A2 (10 places) i un altre de nivell B1 (15 places). Les persones seleccionades hauran d’abonar 50 euros per tot el curs (1 any) en el cas de l’A2, i 65 euros en el cas del B1, en el mes de novembre, al començament del curs.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s