Rocafort, la suma de tots


L’estiu ha quedat arrere i amb ell les festes majors, el temps per al descans i la calma de les vacances. L’inici del curs escolar retorna a Rocafort a la seua rutina de poble amable i afable. 

Aquest curs amb algunes novetats: hem realitzat importants millores en el col·legi públic Sant Sebastià i en l’’Escoleta. Rocafort és el municipi de l’Horta que més recursos propis destina a centres educatius públics. També som el municipi que més inverteix en programes socials i en foment de l’ocupació.

La tardor ens porta dos nous espais públics per a gaudir a Rocafort: els paellers del Bovalar i el nou Parc dels Garroferes. Prompte culminaran els treballs de condicionament del Parc de Bonaigua, i treballem en el projecte de remodelació de l’entorn del cementeri i l’Avinguda Corts Valencianes, les obres es realitzaran en 2018. També encetem les obres per a finalitzar Casa Bou, que començaran a la fi d’aquest mateix any. I anem a efectuar canvis en l’ordenació del tràfic per a millorar la mobilitat. Volem que Rocafort siga la suma de tots.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s