Rehabilitem la Bonaigua com a parc natural

img_5143

Esta setmana formalitzem el conveni amb la Diputació de València que permetrà invertir 60.000 euros (un 20% a càrrec de l’ajuntament) en la zona verda de La Bonaigua. Després del reconeixement per part del departament de medi ambient de la Diputació, de La Bonaigua com a Espai Forestal Degradat al desembre del 2016, l’ajuntament de Rocafort encomanà un projecte d’intervenció i en presentà la memòria valorada. Ara, en haver estat acceptada, cal fer el conveni i la Diputació impulsarà les actuacions d’adaptació de l’espai natural per tal de facilitar un ús cívic sostenible per a la població. Així aconseguirem un gran parc verd al nord de Rocafort per a tota la població.
En l’últim any rescatar la Bonaigua com a espai central d’esplai sostenible per a Rocafort ha estat un objectiu principal del govern municipal. Recordem altres iniciatives relacionades com haver dut allà l’exhibició d’aus nocturnes Nocturnia (ací un vídeo resum del nou canal youtube de l’ajuntament). I també hem demanat a la Conselleria el reconeixement com a Paratge Natural Local del conjunt que formen la Bonaigua i el Pinar de les Pedreres, en este cas en coordinació amb la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de València.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s