Plantem arbres en el Bovalar amb els alumnes de l’IES Comarcal

Este mati hem acompanyat als alumnes de l’IES Comarcal en la plantació d’arbres en el Bovalar de Rocafort.

L’Ajuntament ha convidat una trentena de joves de 3er d’ESO, dels quals la meitat eren xavals d’intercanvi procedents d’Eslovènia, per plantar setze arbres (lledoners i moreres) en el terreny al costat de l’Escoleta Infantil Municipal, a l’avinguda Juan Carlos I.

L’activitat, que forma part de les nombroses iniciatives que estem desenvolupant durant els últims mesos per promoure el respecte i la conscienciació amb l’entorn natural , ha estat coordinada pels treballadors del Taller de Empleo Rocafort Natura, que han guiat els alumnes en els passos a seguir amb cada exemplar replantat.

Així mateix, vuit xavals del grup, veïns de Rocafort, han apadrinat un arbre que comptarà amb una placa amb el seu nom, com ja es fera en el projecte ‘Arrelats a Rocafort’, en el qual els més xicotets del municipi apadrinaven un arbre per tal de formar-los en la importància i la cura del medi ambient.

La regidoria de medi ambient que coordina Eduard Comeig impulsa nombroses iniciatives com ROCAFORT EN VERD,  la rehabilitació de la Bonaigua com a parc natural del nord de Rocafort,  o la segona fase ‘d’Arrelats en Rocafort’

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s