Dissabte #18N demanem un #FinançamentJust per a la Comunitat

Dissabte que ve 18 de novembre demanem un finançament just per a la Comunitat Valenciana, perquè estem rebent uns recursos insuficients per a poder fer front a les competències de la Generalitat. Acó ens obliga a dedicar la quasi totalitat del pressupost a atendre amb dificultat la sanitat o la educació.

Patim una discriminació injusta, perquè som l’única autonomia que aporta per damunt de la mitjana i creix per baix de la mitjana d’Espanya.

Mai hem rebut els recursos que ens corresponen, els que ens han portat a acumular un deute inasumible a pesar de gastar menys en els nostres serveis públics fonamentals.

Ja ningú nega l’existència del problema valencià. Hem aconseguit trencar la invisibilitat, hem impulsat la majoria de recomanacions que els experts han recollit per a proposar el nou model i s’ha atès la reclamació valenciana de fixar una data a la reforma en els dos pròxims mesos.

CARTEL #YoVoy CASTELLANO (007)

Ara falta el mes important: aconseguir una solució justa per als valencians. Exigir un nou model de finançament just és la millor forma de transformar la nostra economia per a generar més treball. Aquesta és una reclamació que va mes enllà dels partidismes, és la reivindicació d’un millor futur per a la Comunitat Valenciana.

A ROCAFORT HEM QUEDAT A LES 17 HORES EN LA PARADA DEL METRO.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s