Rocafort en Verd: conscienciació i participació per a un medi ambient sostenible

marca Rocafort en Verd - resolució web i xarxes

L’Ajuntament de Rocafort impulsa la segona edició de ‘Rocafort en verd’, un programa d’activitats de conscienciació sobre el medi ambient, la sostenibilitat i la naturalesa, que comença demà dimecres i es desenvolupa durant les pròximes setmanes.

Per segon any consecutiu, la iniciativa promou una relació amable i uns hàbits respectuosos de la ciutadania amb l’entorn natural a través de trobades, tallers i activitats formatives i cíviques. D’aquesta forma, la regidoria de Medi ambient, juntament amb altres agents socials, centres escolars i associacions i organitzacions de Rocafort i València, vol conscienciar i implicar a les famílies en la protecció del medi ambient i sensibilitzar sobre l’ús responsable de l’espai natural.

Rocafort en verd és un símbol de trobada ciutadana, de conscienciació per transformar entre tots un futur compartit i sostenible. Millorem respecte a l’any passat amb un programa més variat i extens que augmenta les col·laboracions. En aquesta ocasió s’han implicat en l’organització del programa quatre regidories i mitja dotzena d’entitats cíviques.

El programa comença amb una xarrada sobre obesitat i alimentació sostenible a càrrec d’AVEYPA (Associació Valenciana per a l’Estudi i Prevenció de l’Arteriosclerosi) i l’Ajuntament de València. Dissabte, per la seua banda, serà la presentació del pla municipal de control de les colònies felines; i, el dia 25, hi haurà una xarrada de CTL sobre el control de la mosca negra i el mosquit tigre.

Al maig, el 13, se celebrarà el Dia de la de la bicicleta amb un passeig i un taller infantil en col·laboració amb el Club Ciclista de Rocafort i Trenkaklosques. A continuació, el dia 16 hi haurà una xarrada d’Andreu Escrivà, especialista al medi ambient, sobre canvi climàtic; i, el 17, es commemorarà el Dia del Reciclatge amb tallers en els centres escolars, que es repetirà el 28, tots dos a càrrec d’Ecoembes.

Al juny, el dia 3, l’artista Cuca Balaguer impartirà un taller infantil de manualitats amb material reciclat; el 5 hi haurà una xarrada de l’EMTRE (Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus) sobre la taxa TAMER; i, el 22, serà el torn d’un taller de “risiclatge” que combina conscienciació i humor per ressaltar la importància del reciclatge, a càrrec d’Ecoembes.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s