Llegir et fa lliure: celebrem del dia del llibre a #Rocafort

llegir_et_fa_lliure

Entre les diferents propostes que en Rocafort miren de promoure la lectura i la familiaritat amb els llibres, la més important et necessita a tu com a protagonista: perquè llegir és un regal i et fa més lliure #llegirésunregal #llegiretfalliure

Per això l’ajuntament posa a l’abast fons bibliogràfic que actualment no pot estar a la vista en les prestatgeries de l’agència de lectura. És a dir, llibres per a mirar-los, emportar-se’ls, i llegir en els nostres parcs i jardins o en les nostres cases. Huit expositors distribuïts per al gaudi de les persones de Rocafort, que podeu trobar en estos llocs del poble:

  • Carrer Burjassot (junt al parc infantil d’integració)
  • Jardí de Casa de Cultura
  • Estàtua de Machado junt a Villa Amparo
  • Plaça de Sant Sebastià
  • Parc de La Llum (‘Pocoyó’)
  • -Plaça d’Espanya
  • -Parc de les Garroferes
  • -Plaça Baillargues

En Rocafort alimentem la convivència amb cultutra i amb imaginació, per això portem els llibres al carrer i et convidem  a agafar la cultura amb les teues pròpies mans… Afegeix-t’hi i aporta la teua imaginació, la teua lectura i el teu somriure a un poble més agradable.

Entre la programació d’activitats al voltant del dia del llibre, ja s’han realitzat el taller d’animació infantil Biblio Esplai, la presentació del llibre L’amant del cardenal Borja, i el taller artístic “El meu llibre de Machado” (amb fotos més avall). Ahir diumenge continuarem amb l‘homenatge a Miguel Hernández en Casa de Cultura, organitzat per l’associació de Jubilats i Pensionistes de Rocafort. També hui dilluns, a les 17.30h, la companyia el Drac Màgic oferirà l’espectacle “L’aventura medieval”. Divendres 27 d’abril un espectacle sobre El Petit Príncep en els jardins de Casa de Cultura; i diumenge 29 el contacontes “Vamos a buscar un tesoro” sobre la sostenibilitat, completaran la programació de promoció de la lectura d’enguany. La regidora de cultura Julia Cañizares es mostra ens presenta enguany un fum de noves propostes i activitats.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s