Viure Rocafort

El Butlletí d’Informació Municipal de Rocafort compleix 8 edicions. El seu actual format va nàixer al desembre de 2016. En poc més d’un any s’ha consolidat com un instrument plural on caben opinions i continguts diversos. Però sobretot s’ha transformat i ha millorat per a mostrar-nos l’actualitat municipal, amb un format amable i accessible a tots els públics. I per a explicar les diferents visions de la gestió municipal i acostar el dia a dia de l’Ajuntament a un nombre creixent de veïns i veïnes.

bim

El Butlletí d’Informació Municipal ens permet viure Rocafort en el seu dia a dia, en les activitats que organitza l’Ajuntament i, també, en aquelles altres que proposa el nostre ric i divers teixit associatiu. En l’opinió plural de tots els grups polítics i en les notícies de les diferents regidories trobem informació i opinió per a millorar la gestió pública dels recursos de tots i totes. Moltes gràcies als qui feu possible que “Viure Rocafort” siga una realitat quotidiana en la vida municipal.

Podeu consultar ací tots els números del Butlletí en format digital:

  • Número 8. Maig 2018. Acceder
  • Número 7. Març del 2018. Acceder
  • Número 6. Dessembre del 2017. Acceder
  • Número 5. Especial HORTA. Acceder
  • Número 4. Octubre del 2017. Acceder
  • Número 3. Juliol del 2017. Acceder
  • Número 2. Març del 2017. Acceder
  • Número 1. Dessembre del 2016. Acceder

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s