Encetem les obres a ‘Casa Bou’!

Hui hem signat el contracte per encetar uns treballs que es perllongaran durant set mesos. El pressupost, de 860.000€, està finançat en un 50% per fons europeus a través del programa FEDER de la Commissió Europea. Hem aconseguit emprendre les obres que donaran a Casa Bou la seua configuració definitiva estalviant diners i sense contraure deute. Ens mantenim fidels a la nostra política de ‘deute zero’.

 

Les obres de Casa Bou perquè este immoble històric siga la nova seu de l’Ajuntament de Rocafort començaran els pròxims dies. El Consistori destinarà 860.000€ a la intervenció, dels quals la meitat estaran finançats per fons europeus dins del programa FEDER. 

‘Casa Bou’ és un edifici singular de Rocafort. L’objectiu de la rehabilitació d’esta alqueria del s. XIV, que està prevista que finalitze abans d’estiu, és protegir un immoble històric, amb una reforma que preserva i realça les seues peculiaritats, perquè tinga ús públic per a atendre tots els veïns de la localitat. L’edifici albergarà les activitats municipals de caràcter més institucional i representatiu, com ara l’atenció al públic i el registre general, el punt d’informació i turisme, el saló de plens, alcaldia o secretaria i intervenció, entre altres departaments.

L’immoble, situat a la plaça Major, està documentat com una de les primeres cases que es van construir a Rocafort. És un edifici característic de l’entorn, en forma d’alqueria valenciana, protegit com a conjunt d’interès històric-artístic per la seua peculiar estructura, dominada per la torre-mirador, que defineix el paisatge local de Rocafort.

L’Ajuntament va adquirir Casa Bou el 2002. Hui encetem per fi les obres per tal de revertir el seu ús com edifici públic i preservar el seu valor. L’edifici compta amb una superfície de 750m2, distribuïts en tres plantes que corona la torre-mirador, i un jardí de 460m2.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s