#Rocatics: parlem dels llenguatges joves en internet

 

La presència de les tecnologies de la informació i la comunicació, i l’accés com més va més senzilla i més popular, han transformat els nostres costums i la manera de relacionar-nos en molts aspectes. Com a individus, com a famílies, i com a membres d’una comunitat social… Però com ho veuen i com ho viuen les persones que ja han nascut en un entorn de naturalitat i convivència amb mòbils, tablets, google, viquipèdia i youtube?

Eixe és el tema que volem proposar-vos des de l’ajuntament de Rocafort (les àrees de Promoció lingüística i de Cultura). Des del protagonisme de la generació que viu les noves maneres de comunicar-se i d’informar-se amb naturalitat. Per tal de superar prejudicis, evitar abusos, i aprofitar les experiències positives que se’n poden extraure.

El dissabte 22 de setembre de matí tindrem Escola de youtubers, per a un públic entre 10 i 20 anys: un taller de guió, actuació, edició de vídeo, etc., on puguen mostrar-se com a protagonistes de la seua creativitat i dels seus interessos.

Alhora, en una altra sala les persones adultes (professorat i familiars) podran conéixer i debatre sobre educació, tecnologia i gestió de la privacitat. Presentarem Consum Academy i els seus vídeos,  parlarem de la tecnologia en els centres educatius, i farem un taller sobre seguretat, control parental i youtubers.

A la vesprada, proposem un campionat de Clash Royale “Rocafort de l’Horta”.

I en l’altra sala, entrevista amb el youtuber ILU, debat de jocs en internet i masclisme, i finalment una mostra de youtubers socials i alternatius valencians.

El programa detallat el teniu al web de l’Ajuntament i ací alguns enllaços interessants per a un debat necessari, actual, i que ens implica a tots per a entendre’ns i conviure. Vos hi esperem!

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s