El ‘carraixet’ com a eix vertebrador de la nostra cultura

Ahir es va presentar en el Nou Espai de Rocafort el tercer número de la revista ‘Espai Carraixet’, dirigida per Núria Garcia. Una publicació excel·lent que pretén posar un poc de llum sobre les tradicions culturals i les novetats artístiques que vénen sorgint entorn del Carraixet, que travessa bona part de la nostra comarca. 

Per a vèncer barreres que separen la programació artística i cultural dels municipis de l’Horta al nord del riu Túria, donar cobertura i vertebrar les manifestacions culturals més singulars i que millor parlen de nosaltres i dels nostres pobles, l’equip d’Espai Carraixet ha preparat amb cura aquesta excel·lent publicació, la primera d’àmbit comarcal íntegrament en valencià.

Desitge llarga vida a aquesta iniciativa tan necessària i recomanable.

Deja tu opinión

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s