Qui sóc

hoVíctor Jiménez Bueso (Rocafort, 1976)

Sóc alcalde de Rocafort des de juliol de 2016, Secretari General del PSPV-PSOE de l’Horta Nord  i Coordinador d’Organització del PSPV-PSOE.

He sigut diputat autonòmic (VII Legislatura) i membre de la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE i del Comitè Federal del PSOE. He treballat com a assessor polític del Grup Socialista en el Parlament Europeu i en la Diputació Provincial de València. He participat en la redacció dels programes electorals del PSOE (Eleccions Generals 2004 i 2008) i del PSPV-PSOE (Eleccions Autonòmiques 2007). A més, vaig ser Secretari General de Joventuts Socialistes del País Valencià (JSPV) i Secretari de Coordinació Parlamentaria i de Estudis i Programes de la Comissió Executiva Federal de Joventuts Socialistes d’Espanya (JSE).

A l’Ajuntament de Rocafort he exercit com a regidor delegat de les àrees d’Hisenda i Promoció Econòmica, Govern interior i personal, medi ambient i serveis, a més de Portaveu del Grup Municipal Socialista.

_____________________________________________________________________________

Soy alcalde de Rocafort desde julio de 2016, Secretario General del PSPV-PSOE de l’Horta Nord  y Coordinador de Organización del PSPV-PSOE.

He sido diputado autonómico (VII Legislatura) y miembro de la Comisión Ejecutiva Nacional del PSPV-PSOE y del Comité Federal del PSOE. He trabajado como asesor político del Grupo Socialista en el Parlamento Europeo y en la Diputación Provincial de Valencia. He participado en la redacción de los programas electorales del PSOE (Elecciones Generales 2004 y 2008) y del PSPV-PSOE (Elecciones Autonómicas 2007). Además, fui Secretario General de Juventudes Socialistas PV y miembro de la Comisión Ejecutiva Federal de Juventudes Socialistas de España.

En el Ayuntamiento de Rocafort he ejercido como concejal delegado de las áreas de Hacienda y Promoción Económica, Gobierno interior y personal, medio ambiente y servicios, además del Portavoz del Grupo Municipal Socialista.

Anuncios