Qui sóc

hoVíctor Jiménez Bueso (Rocafort, 1976)

Sóc alcalde de Rocafort (l’Horta Nord, València) i coordinador del Grup Socialista de la Diputació de València.

He sigut diputat autonòmic (VII Legislatura) i membre de la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE i del Comitè Federal del PSOE, i Secretari General del PSPV-PSOE de l’Horta Nord. He treballat com a assessor polític del Grup Socialista en el Parlament Europeu i en la Diputació Provincial de València. Vaig ser Secretari General de Joventuts Socialistes del País Valencià (JSPV) i Secretari de Coordinació Parlamentaria i de Estudis i Programes de la Comissió Executiva Federal de Joventuts Socialistes d’Espanya (JSE).

A l’Ajuntament de Rocafort he exercit com a regidor delegat de les àrees d’Hisenda i Promoció Econòmica, Govern interior i personal, medi ambient i serveis, a més de Portaveu del Grup Municipal Socialista.

_____________________________________________________________________________

Soy alcalde de Rocafort (l’Horta Nord, Valencia) y coordinador del grupo socialista en la Diputación de Valencia.

He sido diputado autonómico (VII Legislatura) y miembro de la Comisión Ejecutiva Nacional del PSPV-PSOE y del Comité Federal del PSOE, además de Secretario General del PSPV-PSOE de l’Horta Nord. He trabajado como asesor político del Grupo Socialista en el Parlamento Europeo y en la Diputación Provincial de Valencia. Además, fui Secretario General de Juventudes Socialistas (JSPV) y miembro de la Comisión Ejecutiva Federal de Juventudes Socialistas de España (JSE).

En el Ayuntamiento de Rocafort he ejercido como concejal delegado de las áreas de Hacienda y Promoción Económica, Gobierno interior y personal, medio ambiente y servicios, además de Portavoz del Grupo Municipal Socialista.

Anuncios